Eigen concepten:

“Generaties op Ontdekking” is een vrolijke uiting met activiteiten, bezienswaardigheden of belevenissen voor verschillende generaties. Realisatie meerdere keren per jaar net voor de schoolvakanties. Publicatie in dagblad Trouw, Max magazine en Troskompas. Ook online bieden we meelift mogelijkheden via www.generatiesopontdekking.nl

“Generaties zorgen voor elkaar”  8-12 pagina’s. Over wonen, werken, zorgen, recreëren, aanpassen, hulpvragen, samen op ontdekking, financiële zaken en alles wat bijdraagt aan ieders welzijn en welbevinden. Via een editorial kunnen organisaties in hun eigen woorden over hun aanbod informeren. Medialijn verzorgt de opmaak. Verspreiding via dagblad Trouw in september 2017.

Generaties op vakantie” doen we de moderne grootouder ideeën aan de hand voor gezamenlijke vakantiebestemmingen of accommodaties.

Generaties

 

 

Altijd al willen doen! Is een opvallend terugkerend overzicht met bijzondere belevenissuggesties van Retraite tot slipcursus en van zelf een boek schrijven tot overnachten in de natuur. Deelname is heel laagdrempelig waardoor er een bijzondere mix aan boeiende suggesties ontstaat
Verschijnt 5 x per jaar. Publicatie in de zaterdagbijlage TIJD bij dagblad Trouw

Fabulous MAMA een glossy lifestyle magazine voor hippe, succesvolle moeders van 20 tot 49 jaar.

Galerieën/Exposities opvallende uiting die door het jaar heen in verschillende titels terugkomt.  Musea, Galerieën, tijdelijke tentoonstellingen en kunst gerelateerde evenementen vormen samen een uniek overzicht met het actuele aanbod. Publicatie in NCRV gids en Radar+ magazine.

Banner Altijd

 

 

 

Trouw aan de wereld die we delen”  is een 2 kolomsrubriek in dagblad Trouw. Verschijnt 6x per jaar en biedt organisaties die duurzaamheid, betrokkenheid en bewustwording  hoog in het vaandel dragen een uniek communicatiepodium naar consumenten die bovenmatig geïnteresseerd zijn in people-planet-profit.

Suggesties (in samenwerking met Bindinc) 4x per jaar in Muze.

2-wekelijks terugkerende seizoensrubriek in dagblad Trouw. Op verschillende momenten in het seizoen verschijnt deze opvallende rubriek waarin ingezoomd wordt op actuele activiteiten of campagnes. De titel van de rubriek loopt parallel aan de seizoenen.

Trouw aan

 

 

Mijn baas en ik, we zorgen voor elkaar! Leuke uiting in dagblad Trouw voor alle huisdierliefhebbers. Verschijnt in voor- en najaar.

Afscheid/Uitvaart/Herinneren/Nalaten.  Deze presentatiemogelijkheid realiseren we meerdere keren per jaar in verschillende titels. Samen met de deelnemers maken we de lezers van VARAgids, MAX magazine en Radar+ magazine attent op de mogelijkheden die er vandaag de dag zijn op dit gebied.

Voordelig kennismaken met Tijdschriften. Speciaal bedoeld voor publiekstijdschriften die op zoek zijn naar proeflezers. Verschijning in dagblad Trouw, NCRVgids,  MAX Magazine.

Uitvaart

 

 

 

Buiten het seizoen op vakantie! in Max magazine

De leukste Boottochten overzichtspagina in voorjaar in NCRV gids

Fietsvakanties. Publicatie in de Fiets- en wandelspecial bij dagblad Trouw.

 

Vakantie

 

 

Prikbord is een leuke laagdrempelige mogelijkheid voor producten of diensten. Het kan daarbij gaan om praktische tips, handigheden, recreatie of unieke aanbiedingen voor een brede doelgroep. Publicatie diverse keren per jaar in Troskompas.

Relaxtijd / Museumtijd / Bedtijd  Wekelijks instappen mogelijk. Publicatie in de zaterdagbijlage TIJD bij dagblad Trouw.

Op de Boekenplank NCRV gids leuke mogelijkheid een actueel boek onder de aandacht te brengen van lezers die weg zijn van literatuur en regelmatig boeken kopen.

 

 

Prikbord

Advertentie verkoop samewerking voor specifieke Tijdschriften:

Enkele uitgevers hebben de advertentieverkoop voor hun niche vakbladen of publiekstijdschriften bij Medialijn ondergebracht.

 • Blauwe Kamer, vaktijdschrift voor Landschapsarchitecten en Stedenbouwkundigen en E-Zine Blauwe Kamer
 • VVA Magazine , Alumniblad Van Hall Larenstein Velp, E-Zine VVA én afstudeergids Ready to go
 • Brookz Magazine voor groei, financiering & bedrijfsovername
 • MT Media Groep – Management Team  aanhaakmogelijkheden voor Kerst- en relatiegeschenken.
 • Het groene Boekje 2018 Natuurkampeerterreinen.nl  en map Trekkershutten.nl
 • MUZE van AVROTROS
 • Nederlands Kamerkoor Magazine
 • Futurumshop grootste online retailer fietsen, hardlopen en outdoor – Futurummag

 

Blauwe kamer      vva_nr_5-_2015lr-page1        Beeld-STN_v3c       Voorkant-magazine-6 NKK

 

Samenwerking /Ondersteuning :

 • Bij onderbezetting of incidentele acties helpen wij bij het benaderen van klanten of prospects.
 • masteropleidingen.nl www.mba-opleidingen.nl onderhoud, registratie en werving vermeldingen en bannering
 • warehousetotaal.nl werving, registratie en onderhoud contacten leveranciersgids.

Sparringpartner

Heeft u een goed idee waarvoor u partners zoekt of wilt u weten of commerciële partijen in uw idee willen participeren. Wij staan voor u klaar om vanuit onze praktische kennis en ervaring met u te zoeken naar mogelijkheden om uw idee te realiseren en waar nodig u actief te ondersteunen.