Kennis en ideeën bij elkaar brengen en delen.

Dat is waar Medialijn voor staat. Wij zijn vijf getalenteerde vrouwen die vanuit een natuurlijke drive en nieuwsgierigheid over thema's als duurzaamheid, betrokkenheid en bewustwording, informatie verzamelen en selecties maken.

De ervaring leert dat de verzamelde informatie een waardevolle bron is voor mensen die geïnteresseerd zijn in de specifieke onderwerpen waarin we ons verdiepen.

Via (thema) publicaties in landelijke dagbladen, tijdschriften en vakbladen brengen we de vooraanstaande geselecteerde organisaties bij elkaar. De lezers van de offline platformen bieden we hiermee in één overzicht een keuzeveld van belangrijke aanbieders binnen een bepaald onderwerp.

Voor wie

We zijn een onafhankelijke organisatie. We werken voor eigen risico. Hierdoor kunnen we per onderwerp het medium kiezen dat het beste aansluit bij de doelgroep die we willen aanspreken. In principe kan elke organisatie op onze concepten meeliften indien het aanbod een relevantie met het onderwerp heeft.

Advertenties

Het grootste deel van onze publicaties zijn promotiemogelijkheden waarop verschillende organisaties zich onder een relevant thema presenteren. Voor (vak) tijdschriften of unieke uitgaven die nauw aansluiten bij onze eigen interesse ondersteunen we in de reguliere advertentiewerving.

Print is helemaal terug!

Niet op de laatste plaats door online reclame, Fake nieuws en de vluchtigheid van online. Met een advertentie in een kwalitatief offline medium lift je mee op het betrouwbare imago van de uitgave. De advertentie kan teruggezocht en opnieuw bekeken worden. Je aanbod komt onder de aandacht van lezers die een nauwe band hebben met hun krant, tijdschrift, vakblad of magazine.