UITGEVERS

Interesse, empathie en ervaring maken dat we goede gesprekspartners zijn in alle lage van het bedrijfsleven. Reden waarom steeds meer uitgevers bij ons aankloppen en gebruik willen maken van onze kracht additionele omzet te genereren.

Uitgevers van titels in niche markten die aansluiten bij onze interesses, kunnen een beroep doen op onze saleskwaliteiten. Samen met de uitgever kijken we welke waarde we voor alle partijen kunnen toevoegen. Voor onze klanten zijn we altijd opzoek naar aanvullende promotiekansen.

“Dit jaar een leuke en vruchtbare samenwerking gestart met het team van Medialijn, dat meteen heeft geresulteerd in mooie en succesvolle advertentie-uitingen in het FD.  Een fijne club mensen om mee samen te werken. Prettig, transparant en professioneel met heel veel kennis óver alsmede de kracht ván het medium print”.

Franklin Gooijer, FD Mediagroep
Sr. Account Manager Mediabureaus

"Met Medialijn heb ik vanaf begin af aan altijd fijn contact gehad.
Het team van Medialijn maakt leuke en passende concepten die nauw aansluiten op de doelgroepen van onze titels. Caroline en haar team zijn dan ook zeer professionele mediaconsultants waarmee ik graag samenwerk."

Jaap Schmitz, Hearst Netherlands
Sr. Accountmanager Crossmedia

Persoonlijk, creatief en ondernemend. Dat is hoe ik de samenwerking met Medialijn afgelopen jaren ervaren heb. Als uitgever ben je continue op zoek naar samenwerkingen met partners die echt iets toevoegen voor de lezers. Medialijn is bij uitstek in staat om ons hierbij te helpen

Nick Wevers - Opanoma.nl

De meiden van Medialijn zijn prettige mensen in de omgang. Cooperatief, enthousiast en flexibel. Niet voor één gat te vangen en altijd op zoek naar nieuwe kansen.

Harry Harsema, Daphne de Bruijn
Uitgeverij Blauwdruk

Online platform

Onze offline themapublicaties sluiten vaak heel mooi aan bij niche online platformen. Door unieke samenwerkingen
kunnen we voor alle partijen meerwaarde creëren en extra bereik voor onze klanten.

Interesse om samen te kijken hoe we elkaar kunnen versterken? We maken graag een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.

Bel: 0314 763735 of mail naar
info@medialijn.nl

Meer weten? Bel of mail ons.